Tunnisteet

3D (3) Addicte to stamps and more (1) addicted to technics (8) albumi (1) alkoholimuste (1) Arkkikauppa (7) arvonta (2) asetaattikalvo (5) bingohaaste (4) CAS (9) chocolate baroque (26) Creative Expressions (6) Darkroom door (26) derwert watercolour (1) distress marker (5) DT; vintage (8) embossaus (14) feikkiakvarelli (1) Forever Friends (4) Grid (1) haastekortti (1) Hääkortti (8) Höpinöitä (3) Imagine and do (1) indigo blue (4) inktenset (3) IO (2) kangas (1) kastekortti (1) Kenny K (1) kihlakortti (1) kollaasi (1) kortti ilman leimakuvaa (21) korttikirja (2) Korttikisa (3) Koukussa kortteihin haaste (26) Kriftin Kimmies (2) kukat (1) Kurssit (1) Kädentaitomessut (1) Leimaulutaivaan haaste (6) Lili of the Valley (7) linda's stamp gang (5) maaliresist (1) magnolia (46) Masking (40) Messuilua (2) Messut (1) Mo Manning (2) mosaiikki (1) ostoksia (1) p*skarteluhaaste (42) Paperilohikäärme (37) Pitsi (1) prismacolors (25) pro marker (1) puettu (2) resist (1) ristiäisikortti (1) samat materiaalit rinki (24) silppu (5) Sinelli (1) spellbinders (3) Stampartin haaste (3) stampendous (5) Stanssattu perhonen (3) Stempelglede (1) stempendous (9) Sugar Nellie (4) Sugarbolw (3) suihkeet (4) surukortti (1) Sveet Pea (1) synttärihaaste (2) säilytys (4) Taitotaivas (1) Tapaaminen (2) Tapetti (1) teemarinki (1) tekniikka10 (1) The Artistic stamper (5) The emerald faerie garden challenge (1) Tim Holtz (1) TT10 (1) TT7 (1) TT9 (1) Tunnustus (1) utee (1) valokuvaleimasin (1) vauvakortti (5) Vintage (57) vintagehaasteblogi (5) värityshaaste (2) wax aquarell (5) Whimsy (3) wild orchid (1)

maanantai 26. syyskuuta 2011

Arvonta

Piti tämä tehdä jo silloin kun tuli 10 000 kävijää täyteen mutta halusin samalla julkaista uuden blogitaustan niin ei ehtinyt siihen valmiiksi.

Tällä kertaa iski laiskuus ja en tehnyt haastetta vaan alla olevien leimojen arvontaan mukaan pääsee kommentoimalla tätä postausta. Minä haluisin kuulla onko kortteilussani tapahtunut mitään edistystä reilun vuoden aikana jona olen bloggaillut ja onko minulla jo niin selkeä tyyli että tunnistatte tekeleeni kuvan perusteella?

Molemmat leimasetit ovat uusia. Crafty Individualsin leimasetti pitää leikata ja mountata.
Leimasetit arvotaan erikseen, siis 2 onnellista voittaa.
Innolla odotan kommenttejanne ja on aina niin piristävää käydä lukemassa niitä.


Osallistumisaika on 31.10.2011 puoleen yöhän mennessä. Arvonnan suoritan 1.11.


35 kommenttia:

 1. Hiphei! Hetihän tähän on osallistuttava! :D Minä en oo kauaa ollu sun blogin lukija, niin en osaa kovin kattavaa vastausta antaa. Mutta mitä nyt kävin tuolla äsken ensimmäisiä töitäsi katselemassa, niin tuli mieleen, että ehkä ainakin nykyään korteissasi on enemmän matskua käytetty. Et aikaisemmin ehkä simppelimpiä tai useammin sellaisia. Tai en mä tiiä. Tosi kauniita ovat olleet silloinkin, kuten ovat nytkin. Mä en kyllä osais tunnistaa, onko joku kortti sun tekemä, jos en tietäis.

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Olenkos onnellisesti eka!Onnittelut 10 000 johdosta .Kävinkin jo tossa aikaisemmin kommentoimassa uusia blogivaatteita.Kyllä sun viimeisimmät kortit todella upeita joten edistystä varmaan tapahtunut .En tiedä tunnistanko vielä tyyliäsi.Nää arvonnat piristää mukana ollaan.

  VastaaPoista
 3. Hei! Edistystä on tapahtunut-erityisesti värityksessä ja muutenkin--ja voi olla että jos näkisin jossain tekemäsi kortin--ainakin epäilisin että taitaa olla Päivin --:)

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Onnittelut hurjasta kävijämäärästä!
  Satunnaisesti käyn selailemassa blogeja, on sinulla kyllä toinen toistaan upeampia kortteja täällä (monesti olen käynyt ihastelemassa!) :D
  Kunpa joskus oppisi itsekin tekemään yhtä hienoja :P

  VastaaPoista
 5. Alusta asti täällä olen kurkkinunna ja kyllä minä taitasin sinun kortin tunnistaa :)

  VastaaPoista
 6. Arvontaan mukaan :)ja onnea kävijämäärästä.
  Tokihan edistystä tapahtuu aina, mikä onkin tässä korttipuuhastelussa niin mukavaa :)

  Mäkään en taitais osata tunnistaa tekemääsi korttia jos en tietäisi, aavistuksia on kyllä usein :)
  Blogisi värimaailma oln kaunis ja "vaatteet" on nätit. jos yhden toiveen saisi esittää, niin voisiko korttien kuvat olla suurempina postauksissa ? :)

  VastaaPoista
 7. Edistystä on tapahtunut selvästi. Arvonnassa mukana

  VastaaPoista
 8. Onnea tuhannesti tonneista! Käyn toisinaan kurkkailemassa, että mitä täällä tapahtuu. Tykkään tekemistäsi vintage -korteista. Varsinkin autokortit rattailla olivat mieleeni. En varmuudella osaisi sanoa, että joku kortti on sinun käsistä lähtöisin.

  VastaaPoista
 9. Onnittelut mahtavasta kävijämäärästä! Ja tää uus ulkonäkö on kaunis, ihan sun tyylinen. Sun tyylihän taitaa olla vähän vintage, kyllä voisin jopa tunnistaa :)

  VastaaPoista
 10. Olen tunnistanut korttisi jo pitkään, liekö sitten sen verran tullut askarreltua samoissa paikoissakin. "Oma juttusi" on selkeytynyt ja hioutunut viimeisen vuoden aikana.

  Onnittelut kävijämäärästä!

  VastaaPoista
 11. Osallistuisin myös. En osaa arvioida ja kommentoida sen kumminkin sun töitä. Ne on yksikertaisesti- kauniita :D

  Uusi blogin pohja on myös ihana. Kiva viikkoa,
  E.

  VastaaPoista
 12. Välillä hipsuttelen tänne katsomaan enkä aina jätä merkkiä itsestäni, mutta olen aina pitänyt sinun korteistasi, tuolla kk,n sivuillakin katson ne :)
  Ihanaa syksyä Päpsylle :)
  ps. pohja blogissa on ihana.

  VastaaPoista
 13. Upea pohja VAU .... äitisi on taitava..
  Sinun korttisi ovat niin upeita, ja niinupeasti väritätkin..ja kyll tyylisi on aivan mahtava.

  VastaaPoista
 14. Onnea kymppitonnin johdosta! Edistystähän aina tapahtuu, sehän on selvä. En ehkä ihan heti tunnistaisi, mikä on sinun tekemäsi, mutta ehkä jos olis vaikka kortteja ja pitäis laittaa tekijät oikeiden korttien kohdalle, niin saattaispa sitä vaikka oikeaan osuakin:D

  VastaaPoista
 15. Onnea ja aivan sinun näköinen blogipohja.
  Sinulla on varma maku tehdä kortteja. Sinulla on myös aika vahva oma tyyli ja ehkä aavistus ainakin tulisi, jos korttisi näkisin ilman tietoa tekijästä. Näkemystä meille kaikille tulee varmaan lisää koko ajan.

  VastaaPoista
 16. Onnea kymppitonnista, mulle sitten se lauantain kymppimiljoona! ;) Tietenkin sitä kehittyy koko ajan, etenkin kuin tolla innolla tekee kortteja! Ja kyllä luulen, että osan korteista tunnistan sinun tekemäksesi.

  VastaaPoista
 17. Onnittelut kävijämäärästä ja DT-pestistä! Aina silloin tällöin olen käynyt ihastelemassa korttejasi ja nyt kun kurkkasin noita ensimmäisiä korttejasi, niin mielestäni käytät enemmän erilaisia materiaaleja korteissasi nykyään. En usko tunnistavani korttejasi. (Ja mukaan arvontaan, jossa ihania leimasinsettejä palkintona.)

  VastaaPoista
 18. Onnea Onnea Onnea vaan, me kovasti sun blogia luetaan :D Kyllä minä ainakin tuolta DT-jutusta heti sinun korttisi bongasin... Kerrassaan ihania teoksia :)

  VastaaPoista
 19. Hei ja onnea kävijämäärästä :)

  Sen verran olen sinun korttejasi nähnyt, että ainakin värimaailma on aina ihanan rauhallinen,hillitty, hallittu... ja tämä uusi blogipohja on mielestäni kyllä niin sinun näköisesi.
  Eli jossain määrin sinulle on kyllä jo kehittynyt tunnistettava tyyli - ainakin minun mielestäni.

  VastaaPoista
 20. Moi ja onnea kävijämäärästä! Kyllä siun korteissa näkyy kehitystä :) Kävin katsomassa juuri ihan ensimmäisiä postauksiasi ja ihan niitä ensimmäisiä nallekortteja en tällä hetkellä tunnistaisi sinun tekemäksesi, mutta kyllä tyylisi nykyään on niin selkeä ja omanlainen, että on se mielestäni tunnistetavissa. Tyylisi on mielestäni kauniin elegantti :)

  VastaaPoista
 21. Onnittelut suuren kävijämäärän johdosta! Minusta sinulla on omanlaisesi tyyli kyllä, ja se on melko hyvin tunnistettavissa. Minusta sinun ensimmäiset korttisi olivat yksinkertaisempia kuin nykyiset eli olet alkanut käyttää enemmän kortisteita- ja ehkä rohkeammin värejäkin. kaikki korttisi ovat kyllä kauniita, senhän todistaa jo tuo kävijämääräkin :)

  VastaaPoista
 22. ...niin ja blogissani on Sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 23. Katos vaan kun samalla bongasin arvonnan täältä :) ite kun en blogi omista tulee vähemmän näitä selattua! mutta ihanat taustat täällä sun sivulla kyllä!ja ihan mahti määrät kävijöitä! :) onnittelut :) Emma K. KK:sta ;)

  VastaaPoista
 24. Onnea kävijämäärän johdosta!
  En osaa sanoa "edistyksestä", kun mun mielestä sun kortit on aina olleet niin kauniita.
  Huomaa että panostat niihin.Käyn aika usein katsomassa korttejasi, ne on niin nättejä ja herkkiä.
  Olisikohan vintage sun ominta tyyliäsi...
  Ja niin, kyllä mäkin uskoisin osaavani korttijoukkiosta tunnistaa korttisi tai ainakin poimia sieltä muutamia, jotka voisin arvioida sinun tekemäksi :)

  VastaaPoista
 25. Onnea uudesta pohjasta ja suuresta kävijäjoukosta!
  Ainahan sitä edistytään - enemmän tai vähemmän;) Ja sinä teet aivan ihania kortteja, kyllä olettaisin tunnistavani korttisi.

  VastaaPoista
 26. Onnittelut kävijämäärän johdosta...sinulla on tosi kauniita kortteja täällä blogissasi,kk:ssa olen jo niitä ihastellut ,ne on todella kauniita eritoten vintageaiheiset kortit(niissä näkyy selvästi sinun kädenjälki).Arvontaan osallistun minäkin :)

  VastaaPoista
 27. Onnea kävijämäärästä, en ole tainnut useinkaan käydä blogissasi, mutta korttejasi lienee olen ennenkin nähnyt, haasteissa. En varmastikkaan tunnistaisi pelkän kortin perusteella tekijää, mutta kauniita korttisi ovat.

  VastaaPoista
 28. Onnea suurestä kävijämäärästä! Katselin noita korttejasi alku ja loppupäästä, minusta tuntuu, että ainakin kukkia olet rohkeammin käyttänyt uudemmissa, vai olenko ihan väärässä?

  Tyylistä vaikea sanoa, minulla ei ainakaan omasta mielestäni sellaista ja ole ja vain harvoilta tekijöiltä pelkän kortin nähdessäni osaisin sanoa, että tuo on sen ja sen kortti.

  VastaaPoista
 29. Voi että miten kivat nää sun sivut nyt on :) Ja onnea isosta kävijämäärästä! Ensimmäisenä sun korteista tulee mieleen ruskea ja vielä sitten ruskea. :) Ihania sävysävyyn kortteja teet ja en osaa kyllä muuta sanoa kuin että wau :) t.Kati K koukussakortteihin sivuilta.. en omista blogia

  VastaaPoista
 30. Onnea jättimäisestä käviämäärästä, enkä ihmettele ollenkaan miksi käviöitä on noin paljon. Käyn täällä itsekkin ihastelemassa korttejasi. Pidän kovasti tyylistäsi vintagessa joka itselleni on vielä epäselvien joukossa, pidän, mutta en itse vielä osaa niin että sillä tyylillä tekisin, ideoita annat siihenkin vain oma "uskallus" puuttuu.
  Jatka samaan malliin :O) Ja tottakai mukana arvonnassa.

  -Johanna "Hyrrä"

  VastaaPoista
 31. Onnea huimasta kävijälaumasta! :) Selkeästi on kehitystä tapahtunut ja varsinkin nuo vintagejutut, jotka itselle se ei-oma-tyyli, ovat todella ihania.
  Mukana arvonnassa, Eemeli

  VastaaPoista
 32. Onnittelut upeesta kävijämäärästä. Tyylin kehittymisestä en osaa sanoa oikeestaan mitään, mutta aina korttisi ovat olleet todella kauniita ja tyylillä tehtyjä. Ihana muuten tää uusi tausta tässä Blogissa!
  T:Eeku KK:sta

  VastaaPoista
 33. Onnittelut kävijämäärän johdosta! Korttisi ovat 'omannäköiset' sen kummemmin en osaa selittää :) Varsinkin Vintagetyyli on ominta alaasi.
  Mukaan arvontaansormet ristissä ...

  VastaaPoista
 34. Paljon kävijöitä! Onnittelut siitä sekä kauniista blogipohjasta. Aniharvojen kortteja osaan tunnistaa. (Arvailla joskus saatan ja joskus osuu arvaus oikeaankin.)
  Kauniita kortteja teet.

  VastaaPoista
 35. Onnea kävijä määrästä!
  Oon samaa asiaa miettinyt. Mutta en osaa sanoa.

  VastaaPoista