Tunnisteet

3D (3) Addicte to stamps and more (1) addicted to technics (8) albumi (1) alkoholimuste (1) Arkkikauppa (7) arvonta (2) asetaattikalvo (5) bingohaaste (4) CAS (9) chocolate baroque (26) Creative Expressions (6) Darkroom door (26) derwert watercolour (1) distress marker (5) DT; vintage (8) embossaus (14) feikkiakvarelli (1) Forever Friends (4) Grid (1) haastekortti (1) Hääkortti (8) Höpinöitä (3) Imagine and do (1) indigo blue (4) inktenset (3) IO (2) kangas (1) kastekortti (1) Kenny K (1) kihlakortti (1) kollaasi (1) kortti ilman leimakuvaa (21) korttikirja (2) Korttikisa (3) Koukussa kortteihin haaste (26) Kriftin Kimmies (2) kukat (1) Kurssit (1) Kädentaitomessut (1) Leimaulutaivaan haaste (6) Lili of the Valley (7) linda's stamp gang (5) maaliresist (1) magnolia (46) Masking (40) Messuilua (2) Messut (1) Mo Manning (2) mosaiikki (1) ostoksia (1) p*skarteluhaaste (42) Paperilohikäärme (37) Pitsi (1) prismacolors (25) pro marker (1) puettu (2) resist (1) ristiäisikortti (1) samat materiaalit rinki (24) silppu (5) Sinelli (1) spellbinders (3) Stampartin haaste (3) stampendous (5) Stanssattu perhonen (3) Stempelglede (1) stempendous (9) Sugar Nellie (4) Sugarbolw (3) suihkeet (4) surukortti (1) Sveet Pea (1) synttärihaaste (2) säilytys (4) Taitotaivas (1) Tapaaminen (2) Tapetti (1) teemarinki (1) tekniikka10 (1) The Artistic stamper (5) The emerald faerie garden challenge (1) Tim Holtz (1) TT10 (1) TT7 (1) TT9 (1) Tunnustus (1) utee (1) valokuvaleimasin (1) vauvakortti (5) Vintage (57) vintagehaasteblogi (5) värityshaaste (2) wax aquarell (5) Whimsy (3) wild orchid (1)

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Erilainen korttirinki

Oli puhetta tuolla KK:n chätissä korttiringeistä ja minulle tuli mieleen hiukan erilainen rinki.

Moni muistaa varmaan pienenä kun on leikitty sellaista piirustusleikkiä jossa paperi taiteltiin moneen osaan ja jokainen piirsi oman osansa ja sitten laittoi pienet merkit seuraavaan osaan mistä piirustus jatkuu?

Minä sitten kehittelin tästä korttiversion eli 4 osallistujaa, minun lisäkseni 3. Jokaisella osallistujalla on oma osionsa, 1. on leimakuva / leikekuva, 2. paperit. 3. Koristeet ( kuten esim kukat yms vastaavat ) ja 4. nauhat ja vaikka stanssatut höysteet.

Rinki kulkisi niin että esim kuka valitsee leimakuvan antaa vihjeeksi muille vaikka kuvan aiheen tai teeman ( esim hää, tai lastenonnittelu yms ) sitten se kuka valitsee paperit antaa vihjeeksi muille värimaailman, esim ruskea, pinkki tai sininen yms.

Jokainen ringin jäsen kokoaa samanlaiset materiaalit itselleen ja muille ja lähettää nämä sovittuna päivänä muille osallistujille.

Jokainen tekee siis vain yhden kortin joten tämä rinki ei kuormita niin paljoa kuin muut. Ja tekoaikaa voisi olla 2 viikkoa siitä kun ollaan lähetetty materiaalit.

Ja tällä tavalla tehdystä ringistä tulee pakostakin "hörselö" eli kortit ovat runsausen sarvia joten ei sovi minimalisteille.

Osallistujat voivat esittää ilmottautuessaan toiveen siitä minkä osan tahtovat itselleen. Etusija heillä jotka eivät ole olleet minun kanssani aiemmin ringissä mutta jos ei ole paljoa tunkua niin pääsevät mukaan.

*muoks* en tahdo olla nihilisti mutta ei joulukortteja ;)

8 kommenttia:

 1. Tämä kuulostaa huippuhauskalta!! Ja kahden viikon tekoaika myös :)
  Jos pääsen mukaan, toiveena olisi 1 tai 2.

  VastaaPoista
 2. Tulisin mielelläni mukaan. Voisin ottaa tuon 4. kohdan.

  VastaaPoista
 3. Eli rinki on sitten täynnä :) Todella innokkaita kun ajattelee että sunnuntai aamu kyseessä.

  Minnamanna saa sitten 1, Minä otan vaikka itse 2. Sarska saa 4 ja Taina 3.

  Olette kk:ssa kaikki niin jaetaan siellä viestin kautta osoitetiedot ja postituspäivä.

  Mutta Jos Minnamanna vaikka laittasi tänne tuon aiheen mitä leimakuva tai leikekuva koskee niin minä pääsen miettii paprut ja kertoo niiden värimaailman muille niin Taina ja Sarska pääsee miettii omat osionsa.

  VastaaPoista
 4. Kuva on TYTTÖMÄINEN (riittääkö vinkiksi?) Leimaanko Mementolla vai Versafinella vai molemmilla?

  VastaaPoista
 5. Mulle ainakin mielellään Mementolla :)

  VastaaPoista
 6. Mulle käy sekä että kun noilla prismoilla väritän niin ei ole väliä.

  Ja tyttömäinen riittää vinkiksi. Alan miettii papereita :)

  Ja laitan teille kk:n puolelle viestiä siis noi osoitteet yms. viimeistään huomenna siis to.

  VastaaPoista
 7. samoin mie värittelen prismacoloreilla niin aivan sama millä leimaat

  VastaaPoista