Tunnisteet

3D (3) Addicte to stamps and more (1) addicted to technics (8) albumi (1) alkoholimuste (1) Arkkikauppa (7) arvonta (2) asetaattikalvo (5) bingohaaste (4) CAS (9) chocolate baroque (26) Creative Expressions (6) Darkroom door (26) derwert watercolour (1) distress marker (5) DT; vintage (8) embossaus (14) feikkiakvarelli (1) Forever Friends (4) Grid (1) haastekortti (1) Hääkortti (8) Höpinöitä (3) Imagine and do (1) indigo blue (4) inktenset (3) IO (2) kangas (1) kastekortti (1) Kenny K (1) kihlakortti (1) kollaasi (1) kortti ilman leimakuvaa (21) korttikirja (2) Korttikisa (3) Koukussa kortteihin haaste (26) Kriftin Kimmies (2) kukat (1) Kurssit (1) Kädentaitomessut (1) Leimaulutaivaan haaste (6) Lili of the Valley (7) linda's stamp gang (5) maaliresist (1) magnolia (46) Masking (40) Messuilua (2) Messut (1) Mo Manning (2) mosaiikki (1) ostoksia (1) p*skarteluhaaste (42) Paperilohikäärme (37) Pitsi (1) prismacolors (25) pro marker (1) puettu (2) resist (1) ristiäisikortti (1) samat materiaalit rinki (24) silppu (5) Sinelli (1) spellbinders (3) Stampartin haaste (3) stampendous (5) Stanssattu perhonen (3) Stempelglede (1) stempendous (9) Sugar Nellie (4) Sugarbolw (3) suihkeet (4) surukortti (1) Sveet Pea (1) synttärihaaste (2) säilytys (4) Taitotaivas (1) Tapaaminen (2) Tapetti (1) teemarinki (1) tekniikka10 (1) The Artistic stamper (5) The emerald faerie garden challenge (1) Tim Holtz (1) TT10 (1) TT7 (1) TT9 (1) Tunnustus (1) utee (1) valokuvaleimasin (1) vauvakortti (5) Vintage (57) vintagehaasteblogi (5) värityshaaste (2) wax aquarell (5) Whimsy (3) wild orchid (1)

sunnuntai 25. elokuuta 2013

Leimojen säilytystä

 
Moni on kysynyt minulta miten säilytän leimojani. Heti alkuaikoinani törmäsin tälläisiin kansioihin jotka kuuluvat nyt myös Paperilohikäärmeen valikoimiin.
 
Kansiot ovat A4 kokoisia ja yhteen kansioon mahtuu esim 12 normaalikokoista Mankku tyttöä joka ehkä helpottaa hahmottamista.
 
Kansiot ovat käteviä kun näkee mitä leimoja niissä on ja leimat pysyvät hyvässä kunnossa kunhan ne vaan putsaa ennen säilyttämistä.
 
 
 
 
Kansiot sitten mahtuvat hyvin lehtikoteloihin pystyyn ja nämä on helppo säilyttää sitten hyllyssä tai pöydällä miten kenelläkin tilaa on.
 

 
Minulta on myös monesti kysytty paljonko minulla on leimoja niin kuvassa on kaikki leimani lukuunottamatta Darkroom Dooreja. Että ei mitenkään hirveästi, mutta kun paljon teen maskaamalla kortteja niin leimoja voi yhdistellä loputtomasti keskenään.

5 kommenttia:

 1. Kylläpä on kätevän näköinen säilytysjarjestelmä. Tuo pitää ottaa ehdottomasti käyttöön.
  Oletko jotenkin kirjoittanut johonkin mitä missäkin on vai muistatko tai käytkö läpi kaikki kotelot kun aloitat askartelun?
  Mä olen niin hölmö kun haluaisin, että kaikki olisi silmien edessä näkyvillä mutta eihän se ole mitenkään mahdollista. Unohdan helposti mitä edes omistan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kirjoittanut noihin, minulla on leimat lajiteltu kansioihin aiheittain esim perhoset, kukkaset tyyleittäin yms.

   Koteloissa ovat siten että yhdessä on sellaiset "söpöt" leimat ja olen koonnut että esim kaikki taustaleimat ovat samassa kansiossa.

   Alkuaikoina leimasin kaikki leimat A4 siinä järjestyksessä kun ne on kansiossa mutta tästä luovuin kun ihan yhtä hyvin näkee ilman leimaustakin mikä mikäkin on.

   Poista
 2. Kiitos tästä vinkistä :) tällä hetkellä mulla leimat omatekoisissa kansioissa, mutta en koe sitä hyväksi/käteväksi käyttää :/ täytyypä kokeilla tätä tapaa :D meneekö kymmenisen kansiota tuollaiseen lehtikoteloon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo lehtikotelot on Ikean pahvisia koteloiita ja yhteen menee 11-12 kansiota riippuu vähän kuin turvonnut kotelo on.

   Poista
 3. Ostin itsekin vähän aikaa sitten noita läpinäkyviä kansioita. Ovat käteviä kyllä. Lisää pitäisi vissiin hommata. Myös puukantaisille leimasimille. Hyllytilaa mulla ei valitettavasti ole, joten säilytän paria Tim Holz kansiota tuolilla ja tuolin selkänojaa vasten on sitten pari noita läpinäkyviä. Ei kyllä meinaa muistaa mitä on missäkin.

  VastaaPoista