Tunnisteet

3D (3) Addicte to stamps and more (1) addicted to technics (8) albumi (1) alkoholimuste (1) Arkkikauppa (7) arvonta (2) asetaattikalvo (5) bingohaaste (4) CAS (9) chocolate baroque (26) Creative Expressions (6) Darkroom door (26) derwert watercolour (1) distress marker (5) DT; vintage (8) embossaus (14) feikkiakvarelli (1) Forever Friends (4) Grid (1) haastekortti (1) Hääkortti (8) Höpinöitä (3) Imagine and do (1) indigo blue (4) inktenset (3) IO (2) kangas (1) kastekortti (1) Kenny K (1) kihlakortti (1) kollaasi (1) kortti ilman leimakuvaa (21) korttikirja (2) Korttikisa (3) Koukussa kortteihin haaste (26) Kriftin Kimmies (2) kukat (1) Kurssit (1) Kädentaitomessut (1) Leimaulutaivaan haaste (6) Lili of the Valley (7) linda's stamp gang (5) maaliresist (1) magnolia (46) Masking (40) Messuilua (2) Messut (1) Mo Manning (2) mosaiikki (1) ostoksia (1) p*skarteluhaaste (42) Paperilohikäärme (37) Pitsi (1) prismacolors (25) pro marker (1) puettu (2) resist (1) ristiäisikortti (1) samat materiaalit rinki (24) silppu (5) Sinelli (1) spellbinders (3) Stampartin haaste (3) stampendous (5) Stanssattu perhonen (3) Stempelglede (1) stempendous (9) Sugar Nellie (4) Sugarbolw (3) suihkeet (4) surukortti (1) Sveet Pea (1) synttärihaaste (2) säilytys (4) Taitotaivas (1) Tapaaminen (2) Tapetti (1) teemarinki (1) tekniikka10 (1) The Artistic stamper (5) The emerald faerie garden challenge (1) Tim Holtz (1) TT10 (1) TT7 (1) TT9 (1) Tunnustus (1) utee (1) valokuvaleimasin (1) vauvakortti (5) Vintage (57) vintagehaasteblogi (5) värityshaaste (2) wax aquarell (5) Whimsy (3) wild orchid (1)

torstai 25. huhtikuuta 2013

Intohimon aikaan saannokset

 
Launtaina kun olimme Puuhiksen kanssa syöneet aamupalan kaikessa rauhassa suuntasimme jonottelemaan askartelutilan oven taakse ja vaikka olimme siellä jo puoli kymmenen jälkeen niin emme suinkaan olleet ensimmäiset.
 
Kun olimme löytäneet hyvän paikan ( aivan perinmäisestä nurkasta ) niin aloin levittämään tavaroitani. Olin pakannut laukkuni niin että tein Koukussa kortteihin sivuston Tekniikkakymmpi haasteen töitä.
 
Ensimmäisen vuorossa oli feikka pellava. Tämän kortin tein monta kertaa uusiksi ennen kuin tajusin ettei paperi kestä kuumailmapuhallinta. Leimasimet ovat kaikki yhdesta Darkroom Doorin setistä.
 
 
 
Seuraavaksi sitten mallasin nämä paperit kuivumaan. Käytin tavallista askarteluun sopivaa akryylimaalia ja sivelin ne vaahtomuovisiveltimellä hyvin tiukkaan. Kuivumisen jälkeen hioin ne vesihiontapaperilla.
 
Ruskeassa pohjassa hiotut koukerot on väritetty turkoosilla Ditress Inkillä ja perhosessa taas tumman ruskealla. Itselläni kun ei ollut mitään koristeita mukana niin Puuhis pelasti minut helmipiikkiensä ja helmiensä kanssa.
 
 
Illalla sitten ruokailun jälkeen aloitin tekee batik tekniikan korttia jossa tarkoitus on kuumentaa kohojauhetta niin kauan kunnes se sulaa kokonaan. Oli aikamoinen homma. Ilmeisesti paperi oli liian laadukasta ja samoin kohojauhe.
 
Perhonen on chocolate Baroquen setistä ja nuottiviivasto tullut ison ornamentin mukana. Molemmat paperilohikäärmeestä. Kiekura joku vanha. Korttipohja on sitten väritetty Ditress Inkin musteilla.

 
Yöllä sitten kahdentoista hujakoilla mietin viimeistä korttia mikä oli tekemättä eli tekniikkana kollaasi. Oli yllättävän vaikea tehdä se väärinpäin. Linnut värittelin Elinalta lainaamiltani Pabloilla ja ei ollut liuotinta mukana tai stumppeja joten kynillä yritin sitten blenata värejä sekaisin. Taustalle leimasin sitten nuotteja ja sulkia ja lintuhäkkejä ja perhosia.
 
Linnut embossasin ja perhosia hiukan tehostin saman sävyisillä ditress markereilla. Paperin sävytin ditress inkeillä.Ja koska nämä kortit on tehty Tekniikka10 maratoniin niin pitänee olla maininta


Viikonloppu oli kyllä aivan ihana vaikka en nukkunutkaan paljoa mitään mutta oli kiva nähdä tuttuja ja pöytäseurueeni oli mitä loistavin josta kiitokset kuuluvat Puuhikselle, Mileksille ja Kaisalle :)

2 kommenttia:

  1. Nämä kyllä olivat upeita kortteja, siis häkellyttävän hienoja. Varmasti tulet pärjäämään Tekniikkakymppi-kisassa erittäin korkealle!

    VastaaPoista
  2. kaikki hienoja mutta tuo lintukortti ... aaaah... olet mestari!

    VastaaPoista