Tunnisteet

3D (3) Addicte to stamps and more (1) addicted to technics (8) albumi (1) alkoholimuste (1) Arkkikauppa (7) arvonta (2) asetaattikalvo (5) bingohaaste (4) CAS (9) chocolate baroque (26) Creative Expressions (6) Darkroom door (26) derwert watercolour (1) distress marker (5) DT; vintage (8) embossaus (14) feikkiakvarelli (1) Forever Friends (4) Grid (1) haastekortti (1) Hääkortti (8) Höpinöitä (3) Imagine and do (1) indigo blue (4) inktenset (3) IO (2) kangas (1) kastekortti (1) Kenny K (1) kihlakortti (1) kollaasi (1) kortti ilman leimakuvaa (21) korttikirja (2) Korttikisa (3) Koukussa kortteihin haaste (26) Kriftin Kimmies (2) kukat (1) Kurssit (1) Kädentaitomessut (1) Leimaulutaivaan haaste (6) Lili of the Valley (7) linda's stamp gang (5) maaliresist (1) magnolia (46) Masking (40) Messuilua (2) Messut (1) Mo Manning (2) mosaiikki (1) ostoksia (1) p*skarteluhaaste (42) Paperilohikäärme (37) Pitsi (1) prismacolors (25) pro marker (1) puettu (2) resist (1) ristiäisikortti (1) samat materiaalit rinki (24) silppu (5) Sinelli (1) spellbinders (3) Stampartin haaste (3) stampendous (5) Stanssattu perhonen (3) Stempelglede (1) stempendous (9) Sugar Nellie (4) Sugarbolw (3) suihkeet (4) surukortti (1) Sveet Pea (1) synttärihaaste (2) säilytys (4) Taitotaivas (1) Tapaaminen (2) Tapetti (1) teemarinki (1) tekniikka10 (1) The Artistic stamper (5) The emerald faerie garden challenge (1) Tim Holtz (1) TT10 (1) TT7 (1) TT9 (1) Tunnustus (1) utee (1) valokuvaleimasin (1) vauvakortti (5) Vintage (57) vintagehaasteblogi (5) värityshaaste (2) wax aquarell (5) Whimsy (3) wild orchid (1)

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Pirkkalan tapaaminen

Eilen suuntasin auton nokan kohti Pirkkalaa ja Puuhiksen järjestää tapaamista. Meitä oli 13 innokasta askartelijaa ja minullekkin oli moni ihan kokonaan uusi tuttavuus, mutta myös virtuaalimaailmasta tuttuja mutta aiemmin livenä tavannut.

Suurin ongelma oli taas tuo pakkaaminen tai siis lähinnä se että mitä aikoo tehdä. Eka mietin että jos olisin tehnyt ihan kunnon hörselökortin mutta sitten kun aloin miettimään että mitä pakkaisin mukaan niin tulin siihen tulokseen että jos sitten vaan maskaan kortteja kun siinä pääsee aika pienillä kantamuksilla ja sitä tulee harvoin tehtyä kotona, en edes tiedä miksi.

Sain jopa kolme korttia tehtyä, neljättä aloittelin mutta se meni totaalisesti pilalle joten päätyi roskiksen täytteeksi.


Näitä kortteja on ihan kiva tehdä juuri tapaamissa kun on sellaista hidasta touhua ja ei kuitenkaan vaadi kamalasti tilaa kuten se jos otan Prismat mukaan ja levitän ne pöydälle.
Oli myös erittäin kivaa kun vastapäätä minua askarteli kaksi lahjakasta nuoremman sukupolven edustajaa joista Henttu oli innokas testaamaan myös maskaamista.

Päivä meni erittäin nopeasti vaikka aikaa oli varattu 8 tuntia. Illalla kyllä väsytti ja menin poikkeusellisesti nukkumaan jo ennen ilta kymmentä kun silmät eivät yksinkertaisesti pysyneet enää auki. Syynä oli varmaan edellisen yön 5 tunnin yöunet tai sitten väsytti niiden nuorten jumppaajijen puolesta joiden harjoituksia pystyimme seuraamaan ikkunan läpi samalla.8 kommenttia:

 1. Aivan ihania noi kortit! Ja iso kiitos sulle kun lainailit musteita ja neuvoit :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos seurasta! Opin paljon uutta vain seuraamalla mitä teit, ihania kortteja!

  VastaaPoista
 3. Päpsy, ihania!! Saattaa olla, että joku kaunis päivä tilaan sinulta muutaman tuollaisen musiikki-aiheisen ystäville, ovat upeita. :)

  VastaaPoista
 4. Harmitti kyllä hirmusti, etten päässyt mukaan. Kenen tuo nuottileimasin on?

  VastaaPoista
 5. oi oi kuinka suloisia kortteja, varsinkin sinisävyisestä pidin kovasti

  VastaaPoista
 6. Oli kyllä mukava treffata ja ihastella sun taituruuttasi ihan livenä. Kortit oli upeita väreiltään ja sommitelmiltaan. Ja leimoiltaan :D

  VastaaPoista
 7. Khrestel, tuo pieni nuottitausta on Crafty Individualsin. On vaan maskattu todella monta kertaa tuohon taustaan.

  Aila, niin mun tekniikka ei vaatinut mitään ihmeellisiä koneita kun vain yksinkertaisesti musteita, leimoja ja paperia.

  Nonni, osaat kyllä itsekkin tehdä. Ei se ole vaikeaa maskata kortteja. Muutama perusleima siis mitä ei väritellä kynillä niin saa sommiteltua jo paljon ja tietysti musteita.

  VastaaPoista
 8. Ihania kortteja, näissä sun korteissa on kyllä aina niin jotenkin.. rauhallinen tunnelma :) Upeita!

  VastaaPoista