Tunnisteet

3D (3) Addicte to stamps and more (1) addicted to technics (8) albumi (1) alkoholimuste (1) Arkkikauppa (7) arvonta (2) asetaattikalvo (5) bingohaaste (4) CAS (9) chocolate baroque (26) Creative Expressions (6) Darkroom door (26) derwert watercolour (1) distress marker (5) DT; vintage (8) embossaus (14) feikkiakvarelli (1) Forever Friends (4) Grid (1) haastekortti (1) Hääkortti (8) Höpinöitä (3) Imagine and do (1) indigo blue (4) inktenset (3) IO (2) kangas (1) kastekortti (1) Kenny K (1) kihlakortti (1) kollaasi (1) kortti ilman leimakuvaa (21) korttikirja (2) Korttikisa (3) Koukussa kortteihin haaste (26) Kriftin Kimmies (2) kukat (1) Kurssit (1) Kädentaitomessut (1) Leimaulutaivaan haaste (6) Lili of the Valley (7) linda's stamp gang (5) maaliresist (1) magnolia (46) Masking (40) Messuilua (2) Messut (1) Mo Manning (2) mosaiikki (1) ostoksia (1) p*skarteluhaaste (42) Paperilohikäärme (37) Pitsi (1) prismacolors (25) pro marker (1) puettu (2) resist (1) ristiäisikortti (1) samat materiaalit rinki (24) silppu (5) Sinelli (1) spellbinders (3) Stampartin haaste (3) stampendous (5) Stanssattu perhonen (3) Stempelglede (1) stempendous (9) Sugar Nellie (4) Sugarbolw (3) suihkeet (4) surukortti (1) Sveet Pea (1) synttärihaaste (2) säilytys (4) Taitotaivas (1) Tapaaminen (2) Tapetti (1) teemarinki (1) tekniikka10 (1) The Artistic stamper (5) The emerald faerie garden challenge (1) Tim Holtz (1) TT10 (1) TT7 (1) TT9 (1) Tunnustus (1) utee (1) valokuvaleimasin (1) vauvakortti (5) Vintage (57) vintagehaasteblogi (5) värityshaaste (2) wax aquarell (5) Whimsy (3) wild orchid (1)

sunnuntai 12. elokuuta 2012

Hämeenlinnan askartelutapaaminen

Nyt tuleekin aikamonta korttia kerralla johtuen ihan siitä että olin kaksi päiväisessä askartelutapaamisessa täällä Hämeenlinnassa. Skräpteekin Miia järjesti tapahtuman ja oli tosi kiva olla taas touhuamassa muiden kanssa.

Jotain oppinut aikaisemmista kerroista ja ajattelin päästä pienillä kantamuksilla niin otin mukaan vain värittämiseen tarvittavat välineet ja valmiiksi leikattuja papereita ja korttipohjia ja musteet.


Ekaksi tein toisinnon siitä aiemmasta jumboruusukortista.Seuraavaksi värittelin samalla leimasimella turkoosi sävyisen kortin, johon laitoin enemmän kukan osia ja jätin nuottikuvat pois.
Kolmatta ruusukorttia en tehnyt vaan otin toisen jumbokukkaleimasimeni käyttöön ja tein sillä musta-harmaan kortin.Eli ensimmäisenä päivänä sain aikaiseksi 3 korttia ja olin 10-20 paikalla, tosin välissä oli lounas tauko mutta kuitenkin.


Sitten ajattelin että seuraavana päivänä en jaksa väritellä joten ajattelin maskailla kortteja musteilla.


Ekaksi tein muutaman kuukauden muhistelleeella pitsiliinaleimasimilla kortin.

Ja sitten toisena mutta ei vähäisimpänä niin sellaisen hääkortin jota olen aivotellut jo monta kuukautta mutta nyt vasta toteuttanut. Tällä kortilla osallistuin KK:n nimikko haasteeseen jossa aiheena on rakkaus.
Kortit ovat siis hyvin yksin kertaisia ( litteitä ) tarvitaan vain mustaita, kynät, valkoista paperia, musteen levitin.

10 kommenttia:

 1. Upeita todellakin, aina ei tarvita hörselöä! Alimmainen on niiiiiiin hienosti tehty, haluan oppia kans tuollaisia!

  VastaaPoista
 2. oioi kuinka ihania. Tykkään aivan kamalasti tuosta pitsiliinaleimasin kortista.

  VastaaPoista
 3. Minäkin tykkään tuosta pitsileimasta. Upea.

  Mutta niin on kaikki kortit hienoja. Oli mukava treffata livenä!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania, jälleen! Tuo jumbo musta harmaa inspiroi, saanhan käyttää ideaa?
  Pitsi ja rakkauskortti myös todella kauniita. Olen jo väsynyt siihen, että kortissa on koko askartelukauppa (antakee anteeks!), nämä ovat ajatukselle tilaa antavia.

  VastaaPoista
 5. A-L, kyllä ideaa saa käyttää :) Minusta on vain kunnia jos joku tykkää töistäni.

  Runsaat kortit on kauniita mutta kyllä yhdyn sinuun että niissäkin voi mennä yli silloin kun niissä kaikissa härpäkkäkeissä ei ole mitään tolkkua.

  Messuilla ollessa olenkin tehnyt näitä yksikertaisia juttuja juuri sen takia että ihmiset huomaisivat ettei tarvitse olla kalliita leikkureita yms vaan ihan perusvälineilläkin saa aikaan kauniita kortteja.

  Näiden takia myös "aikuismaisemmat" leimakuvat ovat mun lemppareitani.Toki välillä on ihana tehdä lasten kortteja yms mutta nämä koen jotenkin enemmän rentouttaviksi.

  VastaaPoista
 6. Vau! Todella upeita kaikki! Aina ei näköjään tarvita värejä vaan kukatkin on kauniita mustan ja harmaan yhdistelmänä. :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania kortteja! Mistä olet hommannut nämä jumbo leimat? Juurikin tälläisiä oon etsinyt =O)

  VastaaPoista
 8. Ja tuo nuottileimasin? Voi veljet kun on ihana =D

  VastaaPoista
 9. Pauliina, muistaakseni olen Paperinauhasta ostanut kaikki Jumbokukkani ja tuo nuottitausta on taas tilattu suoraan Whimpsyltä olikohan se sitten jenkeistä.

  Se on tosi iso ja vaatii todella suuren akryylipalikan kuten myös nuo kukatkin.

  VastaaPoista