Tunnisteet

3D (3) Addicte to stamps and more (1) addicted to technics (8) albumi (1) alkoholimuste (1) Arkkikauppa (7) arvonta (2) asetaattikalvo (5) bingohaaste (4) CAS (9) chocolate baroque (26) Creative Expressions (6) Darkroom door (26) derwert watercolour (1) distress marker (5) DT; vintage (8) embossaus (14) feikkiakvarelli (1) Forever Friends (4) Grid (1) haastekortti (1) Hääkortti (8) Höpinöitä (3) Imagine and do (1) indigo blue (4) inktenset (3) IO (2) kangas (1) kastekortti (1) Kenny K (1) kihlakortti (1) kollaasi (1) kortti ilman leimakuvaa (21) korttikirja (2) Korttikisa (3) Koukussa kortteihin haaste (26) Kriftin Kimmies (2) kukat (1) Kurssit (1) Kädentaitomessut (1) Leimaulutaivaan haaste (6) Lili of the Valley (7) linda's stamp gang (5) maaliresist (1) magnolia (46) Masking (40) Messuilua (2) Messut (1) Mo Manning (2) mosaiikki (1) ostoksia (1) p*skarteluhaaste (42) Paperilohikäärme (37) Pitsi (1) prismacolors (25) pro marker (1) puettu (2) resist (1) ristiäisikortti (1) samat materiaalit rinki (24) silppu (5) Sinelli (1) spellbinders (3) Stampartin haaste (3) stampendous (5) Stanssattu perhonen (3) Stempelglede (1) stempendous (9) Sugar Nellie (4) Sugarbolw (3) suihkeet (4) surukortti (1) Sveet Pea (1) synttärihaaste (2) säilytys (4) Taitotaivas (1) Tapaaminen (2) Tapetti (1) teemarinki (1) tekniikka10 (1) The Artistic stamper (5) The emerald faerie garden challenge (1) Tim Holtz (1) TT10 (1) TT7 (1) TT9 (1) Tunnustus (1) utee (1) valokuvaleimasin (1) vauvakortti (5) Vintage (57) vintagehaasteblogi (5) värityshaaste (2) wax aquarell (5) Whimsy (3) wild orchid (1)

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Nauhoja, nauhoja ja vielä kerran nauhoja...Minulla ollut tässä jo varmaan vuoden ajan että mietinnän alla miten saisin nauhat järkevästi. Minullahan on siis ollut nauhalaukku mutta se ei sopinut käyttötarkoitukseeni kun ahneena olin sinne tunkenut myös kokonaisia rullia nauhoja ja eikä sovellu myöskään pitseille kovin hyvin.

Olin jostain Brittikaupasta havitellut sellaisia nauhapuolia mutta jäänyt sitten ajatuksen asteelle kunnes netissä törmäsin rasiaan jossa nauhat olivat nätisti rasiassa.

Ensin ajattelin että pakko olla juuri "oikea" nauharasia ja oikeat muoviset puolat mutta sitten niitä oli vaikea löytää tarpeeksi suuri määrä suomesta ja taas niille sopivan lokerikon löytäminen olisi ollut hankalaa, joten netissä törmäsin sellaiseen joka oli leikannut ihan pahvista palaset ja kietonut niihin nauhat.
Viime viikolla kävin sitten taas vierailulla Motonetin kalastustarvikeosastolla ja ostin sieltä yhden tälläisen rasian. Pahveina olen käyttänyt piirustuslehtiöiden takusia kun ovat kivasti kraftin värisiä, vaikka mustatkin olisi ollut kivat mutta ei löytynyt sopivaa materiaalia.

Pahvista sitten suunnittelin sopivan kokoiset palat ja niitä leikkelin xcutin leikkurilla niin että terän saanut kerran jo vaihtaakkin urakan aikana.

Nyt kuitenkin on kaikki nauhat keritty ja laitettu laatikkoon aikalailla väri järjestykseen. Laatikossa on 209 kerää. Itselle olis myös yllätys se kuinka paljon löyty nauhoja joita ei edes muistanut vaikka olivatkin siinä nauhalaukussa esillä mutta jotenkin kuitenkin toistensa piilossa. En usko että nauhoja hetkeen tarvitsen ;)

11 kommenttia:

 1. Aivan ihanassa järjestyksessä sinun nauhat!!! Ilo silmälle ja näppärä ja näkee mitä on....samantyylisiä rasioita maxikodintukusta löytyy raksapuolelta ja mulla on kukat niissä :)Mulla on sellainen ihana minilipasto johon ajattelin laittaa nauhat ja tuo systeemin näyttää hyvältä. Teitkö muotoillut vai suorat noista puolista?

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää. Munkin nauhat on kieputettu pahv in paloihin ja järjestetty sen jälkeen pienempiin rasioihin värin mukaan. Mutta tää on ehdottomasti parempi systeemi. Katsotaan koska ehdin tekemään korjausliikkeen.

  VastaaPoista
 3. Ja minä kun vasta hiljattain sain kukat ojennukseen...Siisti järjestys nauhoillasi ja kivasti väreittäin. Mulla tällä hetkellä kahdessa laatikossa ihan sikin sokin.

  VastaaPoista
 4. No onpas sulla nauhoja todella :) Hyvältä näyttää toi systeemi. Ootko sä kiinnittäny ne nauhat jotenki siihen pahviin? Must tuntuu kun jotain nauhoja oon yrittäny johonki pahville kieputtaa, niin ne ei kyllä pysy siinä, vaan rullaantuu pois.

  VastaaPoista
 5. Tein tosiaan ihan suorat palat kun näisen sellaiset yhdessä ulkomaisessa blogissa. Olen teipannut nauhan toisen pään pienellä teipinpalalla pahviin kiinni ja sitten kieputtanu tasaisesti niin että reunoihin jää hiukan tilaa.Ja sitten laittanut valmiin kerän päälle ohuen silikoni lenksun joka on oikeasti hiuspampula.( ruskeat kumilenkit olisi vienyt paljon tilaa ja rumia ;) ).

  Minä tykkään kanssa että on yhdessä lootassa niin helpompi käyttää ja säilyttää kun mahtuu syvyydeltään juuri mappihyllyyn.

  Mulla oli alussa nauhat ihan sellaisinaan kahdessa muovilaatikossa mutta se oli hankalaa ja sitten ajattelin että nauhalaukku on se onni ja autuus, ei toiminut mun pitkien nauhojen kanssa eikä pitsien, mutta tähän nyt ainakin tällä hetkellä olen tyytyväinen ja uskon että toimii kun joku loppuu niin sen tilalle on sitten helppo vaihtaa uusi ja näkeekin helposti onko paljon vai vähän jotain nauhaa.

  VastaaPoista
 6. Ihanasti on järjestyksessä. Yksi asia vaan askarruttaa..jääkö nauhoin väkäset..eli taitteet.....joutuuko silittämään ennen käyttöä?

  VastaaPoista
 7. varmaan jokaisesta asiasta löytyy varjopuolensakkin mutta ainakin omassa käytössäni huomasin että nauhalaukussa nauhat meni ryppyyn joten jos noihin jotain väkäsiä tulee nii ainakin itse laitan nauhat kiinni 2 puoleilla teipillä ja pingotan ne korttiin ja ruseteissa tuskin haittaa mitkään taitokset.

  VastaaPoista
 8. Upea!! Minakin haluan tuollaisen korin!!

  VastaaPoista
 9. Vau... Kukakohan järjestäisi mun nauhat ;)

  VastaaPoista
 10. No niin - nyt on munkin nauhat järjestyksessä. Itse ajattelin hankkia minikokoisen hiusten suoristusraudan ja sillä silittää nauhat näppärästi suoraksi.

  VastaaPoista
 11. Mahtavan siisti järjestys. Minulla roikkuu nauhat saranarenkaissa, mutta täytyy vaihtaa tähän systemiin, on niin hyvännäköinen systeemi. Kiitos ideasta.

  VastaaPoista