Tunnisteet

3D (3) Addicte to stamps and more (1) addicted to technics (8) albumi (1) alkoholimuste (1) Arkkikauppa (7) arvonta (2) asetaattikalvo (5) bingohaaste (4) CAS (9) chocolate baroque (26) Creative Expressions (6) Darkroom door (26) derwert watercolour (1) distress marker (5) DT; vintage (8) embossaus (14) feikkiakvarelli (1) Forever Friends (4) Grid (1) haastekortti (1) Hääkortti (8) Höpinöitä (3) Imagine and do (1) indigo blue (4) inktenset (3) IO (2) kangas (1) kastekortti (1) Kenny K (1) kihlakortti (1) kollaasi (1) kortti ilman leimakuvaa (21) korttikirja (2) Korttikisa (3) Koukussa kortteihin haaste (26) Kriftin Kimmies (2) kukat (1) Kurssit (1) Kädentaitomessut (1) Leimaulutaivaan haaste (6) Lili of the Valley (7) linda's stamp gang (5) maaliresist (1) magnolia (46) Masking (40) Messuilua (2) Messut (1) Mo Manning (2) mosaiikki (1) ostoksia (1) p*skarteluhaaste (42) Paperilohikäärme (37) Pitsi (1) prismacolors (25) pro marker (1) puettu (2) resist (1) ristiäisikortti (1) samat materiaalit rinki (24) silppu (5) Sinelli (1) spellbinders (3) Stampartin haaste (3) stampendous (5) Stanssattu perhonen (3) Stempelglede (1) stempendous (9) Sugar Nellie (4) Sugarbolw (3) suihkeet (4) surukortti (1) Sveet Pea (1) synttärihaaste (2) säilytys (4) Taitotaivas (1) Tapaaminen (2) Tapetti (1) teemarinki (1) tekniikka10 (1) The Artistic stamper (5) The emerald faerie garden challenge (1) Tim Holtz (1) TT10 (1) TT7 (1) TT9 (1) Tunnustus (1) utee (1) valokuvaleimasin (1) vauvakortti (5) Vintage (57) vintagehaasteblogi (5) värityshaaste (2) wax aquarell (5) Whimsy (3) wild orchid (1)

maanantai 30. huhtikuuta 2012

Helsingin Kädentaitomessut 27.4.2012

Minua pyydettiin demoamaan Koukussa Kortteihin yhteisön pöydässä Helsingin Kädentaitomessuilla. Alunperin minun piti olla lauantaina siellä mutta koska perjantaille ei olisi muuten saatu ketään niin lupauduin sitten vaihtamaan päivää.

Sinänsä oli aika rankka lähteä perjantaina messuille koko päiväksi kun koko viikon olin lukenut ja stressannut eri tenttejä ja ei ollut hirveesti aikaa valmistautua messuilemaan joten keskellä yötä sitten tein mallikorttia ja harjoittelin värittäämään leimakuvaa ja pakkailin. Kello oli puoli kaksi kun menin nukkumaan ja aamulla sitten kuudelta ylös ja ennen kasia jo suuntasin auton nokan kohti etelää.Meille oli annettu mahdollisuus mainostaa omaa osaamistamme messuilla ja tein tälläisen mainoksen pikaisesti alkuyöstä. Tekstin tein tietokoneella eli vedin lasertulostimesta akvarellipaperin läpi ja sen sitten koristelin perhosilla ja kiekuroilla jotka ehkä kuvaavat minua eniten. Myös mainoksen värimaailma on minua, lilaa-murrettua vihreää ja ruskeaa.Tämän kortin tein yöllä malliksi. Siis en ollut ikinä aiemmin värittänyt kyseistä leimakuvaa ja siitä kuitenkin päähän pinttymä joten inktenset vaan käteen ja vesisäilö siveltimen kanssa sitten aloin tuhertaa. Voin vaan sanoa että helpommankin leimakuvan olisin voinut valita.

Halusin kuitenkin tehdä kortteja niin että edustin Taikalehden yhteistyökumppanin Hanartin maahantuomia Derwentin kyniä ja sitten oli toivomus kesäisistä / keväisistä korteista joten tämä kaunis ruusuleima sopii moneen, niin äitienpäiväkortteihin, kuin kutsuihin, hääkortteihin, ylioppilaskortteihin kun laittaisi vaan lyyran yläkulmaan, ripillepääsy korttiin kun laittaisi ristin ja niin edelleen.

Halusin myös pitää kortin mahdollisimman simppelinä ettei vasta-alkajien kynnys nousisi liian korkeaksi tai näyttäisi liikaa välineurheilulta.Kortista tein sitten useamman variaation eri väreissä. Minusta esim tämä keltainen-oliivin vihreä kortti sopii vaikka mies puoliselle.


Messuilla värittelin toisenkin vaaleanpunaisen kortin, tämä missä rusetti on vaakatasossa on messuilla tehty.

Viimeisenä mutta ei vähäisempänä halusin tehdä poikkeavan värisen ruusukortin. Tämäkin sopii miehelle loistavasti. Jokaisessa kortissa on vain jotain värillistä/valkoista kartonkia, yhtä erikoispaperia ja sitten leimakuva ja hiukan nauhaa. Simppeliä ja tyylistä ainakin minusta.

4 kommenttia:

  1. Nää oli ihania kun näki ihan livenä nää kortit.Harmi ettei nähty meille la oli ainut päivä kun vanhemmalla tytöllä oli menoja pe,su.

    VastaaPoista